Autóbalesetet, vagy halálos autóbalesetet okozott Ön, esetleg ismerőse?

Közúti baleset okozása elkövetésével gyanúsítják, illetőleg vádolják?

A Közúti baleset okozása bűncselekmény tényállását a Büntető Törvénykönyv 235. §-a rendezi. A közúti baleset okozása alapesetének büntetési tételkerete egy évig terjedő szabadságvesztés. Azonban Közúti baleset okozásáért a büntetés már három évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy tömegszerencsétlenséget, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget.

Tapasztalt büntetőjogászaink teljes körűen tájékoztatják jogairól, lehetőségeiről, kialakítják az Önre nézve leghatékonyabb védekezési stratégiát az okozott közlekedési balesete miatt indult ügyében, és a messzemenőkig küzdenek Önért a büntetőeljárás teljes hosszában, hogy ügye a lehető legjobb eredménnyel záruljon.


Közlekedési balesettel okozása esetén már a gyanúsítotti kihallgatása előtt haladéktalanul keresse irodánkat a +36-30-223-84-43-as telefonszámon.