Adócsalás ügyvéd

Ön tisztességes és sikeres üzletember, mégis törvénytelenül adócsalással (költségvetési csalással, ÁFA csalással) gyanúsítják?
Megérdemli, hogy elkerülje a börtönt! Védekezzen sikeresen! Kérjen professzionális ajánlatot még ma!


A Sziller Ügyvédi Iroda csapatának kiemelt szakterülete a gazdasági büntetőjog, ezen belül is hangsúlyozottan a nagy volumenű, határon átnyúló adócsalással (költségvetési csalással, ÁFA csalással) kapcsolatos büntető ügyek.

Tudja, hogy egy adócsalás ügyben történő gyanúsítás milyen azonnali negatívumokkal jár?

Adócsalás ügyekre specializálódott ügyvéd csapatunk évtizedes tapasztalata alapján:

 • az esetek többségében elszakítják családjától, és elrendelik előzetes letartóztatását
 • inkasszálják cége bankszámláit
 • lefoglalják nagy nehézségek árán megszerzett vagyonát
 • cége egyik napról a másikra a foglalások miatt fizetésképtelenné válik

Ne menjen börtönbe és ne bukjon el több pénzt, ha nem muszáj! Védekezzen eredményesen! Kérje professzionális ajánlatunkat még ma!
+36-30-868-35-60A jó hírünk az, hogy szerintünk a legjobb helyen jár!

Az adócsalási (költségvetési csalás, adócsalás) ügye sikeres befejezéséhez speciális büntetőjogi – adójogi ismerettel és kiemelt rutinnal végzett csapatmunka szükséges a büntetőjogi ügyvédek részéről.

Büszkén állíthatjuk, hogy a Sziller Ügyvédi Iroda csapata rendelkezik minden tulajdonsággal és előnnyel, amely az adócsalás ügye sikeres befejezéséhez szükséges!

Naprakész csapatunk tudja, hogyan tudja az Ön előnyére fordítani a 2018. július 1-jétől hatályba lépő Büntetőeljárási törvény új szabályait és jogintézményeit.

Használja a Sziller Ügyvédi Iroda adójogi-büntetőjogi csapatának szaktudását és éljen a törvény adta védekezési lehetőség teljes spektrumával!

Egy példa:

A Büntetőeljárási törvény friss rendelkezései főszabályként rögzítik a korábbi törvénnyel ellentétben, hogy a gyanúsításkor a védelem részére rendelkezésre kell bocsátani a megalapozott gyanú alapjául szolgáló valamennyi bizonyítékot. Tehát a korábbi gyakorlattal ellentétben nem kell megvárni a több évig elhúzódó nyomozás végét, hogy védőjével megismerhesse az úgynevezett iratismertetés keretében az Ön ellen szóló bizonyítékokat, teljesen megbénítva ezzel a biztonságos és eredményes védekezést a nyomozati szakban.

Az új Büntetőeljárási törvénnyel megnyílt a lehetőség arra, hogy azonnal megkezdjük a védekezést, és az Ön segítségével a lehető leghamarabb tisztázzuk Önt, bizonyítsuk ártatlanságát, és visszaszerezzük a lefoglalt pénzeket és vagyontárgyakat.Miért a Sziller Ügyvédi Iroda adócsalás specialista csapatát válassza?

 • Több mint másfél milliárd Ft visszanyert adót, lefoglalt pénzt szereztünk vissza ügyfeleink részére
 • Híres embereket is sikerrel képviseletünk, és kimagasló eredményeket értünk el már a nyomozati szakban
 • NAV-os múltú kollegákkal rendelkezünk, így belülről ismerjük az államapparátus gondolkodásmódját
 • A Sziller Ügyvédi Iroda csapata számtalan speciális képesítéssel rendelkezik: adószakértő, adótanácsadó, adójogi szakjogász, gazdasági büntetőjogi ügyvéd
 • A Sziller Ügyvédi Iroda csapata igazságügyi szakértői névjegyzékbe bejegyzett igazságügyi adó-, járulék-, és könyvszakértő partnerrel rendelkezik, aki szaktudásával segít bizonyítani ártatlanságát
 • Mind elméleti szinten, mind a gyakorlatban ismerjük a nagy volumenű, határon átnyúló szervezett adócsalási (áfa csalási) módszereket
 • Szakértőként és adóhatósági múlttal kívülről-belülről ismerjük a szervezett adócsalási (áfa csalási) módszerek adóhatósági és nyomozóhatósági megítélését
 • Naprakészen ismerjük és alkalmazzuk a határon átnyúló adócsalási (áfa csalási) mechanizmusok hatályos magyar- és Európai Bírósági joggyakorlatát
 • Csapatban dolgozunk, ezért mindig elérhetőek vagyunk – nincs helyettesítés
 • Évtizedes, kiemelkedő rutinnal és tapasztalattal rendelkezünk
 • Sikerorientált adójogi –büntetőjogi csapat, számtalan sikerrel zárult üggyel
 • Pesten a belváros szívében, és Budán is rendelkezünk irodával, ahogy Önnek kényelmesebb ott fogadjuk
 • Az egész ország területén látunk el védelmet

Kerülje el a börtönt!

Tegyen meg mindent magáért és családjáért!

Kezdje meg a védekezési stratégia kidolgozását közösen a Sziller Ügyvédi Iroda adócsalás specialista ügyvéd csapatával már ma, hogy adócsalás ügye a lehető leggyorsabban és a lehető legjobb eredménnyel záruljon!

Megtesz mindent, hogy elkerülje a börtönt? Védekezzen eredményesen már a kezdetektől! Segítünk a bajban, hívjon bármikor bizalommal. Kérje professzionális ajánlatunkat már ma!
+36-30-868-35-60

Adócsalás ügyekben jártas büntetőjogi ügyvédeink negatív „élményei” szerint sajnos manapság bármelyik sikeres üzletemberrel előfordulhat, hogy egyik napról a másikra, az egész családot felkészületlenül érve, egy adócsalási ügy gyanúsítottjává válik. Sajnos ehhez elég csupán annyi, hogy egy adókijátszásra létrehozott termékértékesítési lánccal üzleti kapcsolatba kerüljön, semmi több. Tehát egy adókijátszásra létrehozott lánc vétlen szereplőjeként – mit sem sejtve az üzleti partnerek adókijátszási szándékáról – is könnyen a vádlottak padján találhatja magát. Ilyenkor nem számít a büntetlen előélet, a több évtizeden át befizetett tömérdeknyi adó, pontosan úgy jár el a nyomozó hatóság Önnel szemben, mint egy közönséges bűnözővel.

Adócsalás ügyekben kiemelt szaktudással rendelkező adójogi – büntetőjogi ügyvédeinek nap, mint nap szembesülnek vele, hogy a nyomozó hatóságok ajtóstul törnek a házba, és úgy viselkednek, mint elefánt a porcelán boltban. Felállítanak a nyomozás során egy prekoncepciót, amelyet később próbálnak mindenáron alátámasztani, tönkretéve ezzel a megalapozatlanul gyanúsított üzletember életét, romba döntve annak valamennyi eredményét.

Összefoglalva a fentieket, tehát adócsalás ügyekben kompetens büntetőjogi ügyvédeink ismeretei szerint tudjuk, hogy mivel jár egy nagyobb volumenű adócsalási ügyben történt gyanúsítás egy családfenntartó sikeres üzletember esetében: A

A kényszerintézkedésekkel és lefoglalásokkal egyik napról a másikra összeomlik magánélete, és egzisztenciája is. A család helyzete megrendül, megélhetése könnyen ellehetetlenül.

Tudta Ön?

Gyanúsításakor azonnal a költségvetésnek okozott vélelmezett vagyoni hátrány 4-szeresét foglalja le a nyomozó hatóság!

Példa:

Ha 100 milliós adócsalással (költségvetési csalással, áfa csalással) gyanúsítják, 400 millió Ft-ot foglalnak le haladéktalanul, a gyanúsítással egyidejűleg.


Egy szimpla adóellenőrzésnek indult – büntetőeljárás lett belőle

Tudta?

Az adócsalás (költségvetési csalás, ÁFA CSALÁS) ügyek jelentős hányadának nyomozása már egy szimpla adóellenőrzéskor (ÁFA ellenőrzéskor) megindul úgy, hogy erről Önnek semmiféle tudomása sincs.

Hogy történhet meg ez?

Tapasztalataink alapján a NAV sajnos számtalan esetben tisztességes üzletembereket törvénysértő eljárásban adócsalóknak titulál, és hatalmával visszaélve ellehetetlenít, ezáltal a teljes anyagi összeomlásba taszítva a munkájukat évtizedekig tisztességesen végző és becsületesen adózó üzletembereket és felépített cégeiket.

A NAV által végzett ellenőrzések lehetőséget teremtenek a NAV dolgozói számára, hogy belelássanak a cége működésébe, és amennyiben az adóellenőrzés során olyan, bizonyítékok kerülnek a NAV birtokába, mely felveti a büntetőjogi felelősség kérdését, akkor a NAV köteles büntető feljelentést tenni. Erről természetesen az adórevizor nem tájékoztatja Önt. A feljelentést a revizorok által elkészített külön jegyzőkönyv alapján teszi meg a NAV. Ez a külön jegyzőkönyv rögzíti azt a magatartást, mely alapján a revízió szerint fennáll a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja, illetve ehhez a külön jegyzőkönyvhöz csatolják a bizonyítékokat.

A fentiekben leírtak szerint különösen fontos az, hogy az adóellenőrzések során legyünk tudatában annak, hogy az esetlegesen feltárt szabálytalanságoknak nemcsak adójogi, de adott esetben büntetőjogi vonzata is lehet.

Ezért kiemelten fontos, hogy már az adóellenőrzés során a NAV működését belülről ismerő, speciális adójógi- büntetőjogi szakismerettel rendelkező ügyvéd csapatot bízzon meg a képviseletével.

Meg szeretné előzni a büntetőeljárást?

Bízzon meg képviseletével már az adóeljárásban! Csaptunk NAV-os múlttal rendelkeznek, így tudjuk, hogy mikor számíthatunk büntetőeljárásra. Kérjen ajánlatot még ma!
+36-30-868-35-60


Eredményesség - siker- diszkréció

A Sziller Ügyvédi Iroda csapatának eredményei-sikerei, amikre büszkék vagyunk.

A Sziller Ügyvédi Iroda nagy volumenű (több százmilliós, milliárdos) adócsalásra specializálódott csapatának egyetlen célja van: Az Ön mihamarabbi felmentése minden törvényes eszköz igénybevételével! Adócsalásra szakosodott ügyvédeink mindent megtesznek azért, hogy mihamarabb bizonyítsák ártatlanságát.

A siker és eredmény kapcsán fontos beszélnünk egy legalább ilyen fontos dologról: az ügyvédi titoktartásról. Bármennyire édes és kecsegtető a siker, amelyre büszkék vagyunk, még fontosabb ennél számunkra az Ön bizalma, amelyet a kezdet kezdetén megelőlegezett nekünk. Ezért közös sikereinkről kizárólag az Ön előzetes hozzájárulásával – az ügyvédi titok alóli felmentés esetén – beszélünk.

Tehát a sikerekről főszabály szerint nem beszélünk.De álljon itt néhány kivétel, amely esetekben megtehetjük:

Dr. Sziller Viktor irodavezető ügyvéd, adójogi szakjogász adócsalásra szakosodott büntetőjogi ügyvéd
MAGYARORSZÁG SIKERES SZEMÉLYISÉGEI KÖZÖTT

A British Enciklopédia két egymást követő kötetében is!

Dr. Sziller Viktor irodavezető ügyvéd, adójogi szakjogász adócsalásra szakosodott büntetőjogi ügyvéd

SZTÁROK/ HÍRES EMBEREK SIKERES KÉPVISELETE

Dr. Sziller Viktor irodavezető ügyvéd, adójogi szakjogász adócsalásra szakosodott büntetőjogi ügyvéd

MÉDIASZEREPLÉSEK

RTL Klub Fókuszban TV2 riport

A Sziller Ügyvédi Iroda adójogi – büntetőjogi csapatának sikere számokban:

 • számos sikeresen lezárt adóellenőrzés, meggátolva a büntetőeljárás megindítását
 • számos büntetőeljárás megszüntetése nyomozati szakban
 • számos felmentés bírói szakban
 • több mint 1,5 milliárd Ft adót, lefoglalt-zárolt pénzt nyertünk vissza Ügyfeleink részére!


Önnek nincs más dolga, csak kérjen professzionális ajánlatot még ma!
+36-30-868-35-60

Ezt követően egy személyes konzultáció keretében megbeszéljük az ügy részleteit és teendőit.


Figyelem!

Jelen weboldal laikusok számára, közérthetően íródott, annak szóhasználata leegyszerűsített a könnyebb érthetőség érdekében a nehéz helyzetben levő ügyfelek számára. A jelen weboldalon írtak nem minősülnek jogi tanácsadásnak.