Adóellenőrzés ügyvéd

Ön tisztességes és sikeres üzletember, és adóellenőrzést (ÁFA ellenőrzést) végez Önnél az adóhatóság (NAV)?
NAV vizsgálatot kapott? Képviseltesse magát sikeresen!

Kérjen professzionális ajánlatot még ma!


A Sziller Ügyvédi Iroda csapatának kiemelt szakterülete az adójog, ezen belül is hangsúlyozottan az adóellenőrzéssel (ÁFA ellenőrzéssel) és adócsalással (ÁFA csalás) kapcsolatos adójogi-büntetőjogi ügyek. Tudja, hogy egy adóellenőrzés (ÁFA ellenőrzés) milyen azonnali negatívumokkal jár?

Adóellenőrzésekre - adócsalás ügyekre specializálódott ügyvéd csapatunk évtizedes tapasztalata alapján:

 • a NAV évente több tízezer adóellenőrzést tart, és több milliárd forint adóhiányt állapít meg és több milliárd forint adóbírságot szab ki
 • a NAV egyből megjelenhet a cége székhelyén, különösen akkor, ha a rendelkezésre álló adatok alapján fennáll az esély, hogy az előzetes értesítés meghiúsítaná az ellenőrzés célját
 • a NAV ellenőre jogosult belépni a társasága székhelyére, és jogosult a céggel kapcsolatos ingatlanok és gépjárművek átvizsgálására
 • a NAV ellenőre jogosult a cége munkavállalótól és cége partnereitől nyilatkozatot kérni, amely csak kivételes esetben tagadható meg

Ne fizessen adóhiányt és ne fizessen adóbírságot, ha nem muszáj! Képviselje adószakértő eredményesen! Kérje professzionális ajánlatunkat még ma!
+36-30-868-35-60A jó hírünk az, hogy szerintünk a legjobb helyen jár!

Az adóellenőrzése sikeres befejezéséhez speciális adójogi ismerettel és kiemelt rutinnal végzett csapatmunka szükséges az adójogi ügyvédek részéről.

Büszkén állíthatjuk, hogy a Sziller Ügyvédi Iroda csapata rendelkezik minden tulajdonsággal és előnnyel, amely az adóellenőrzése sikeres befejezéséhez szükséges!

Naprakész csapatunk tudja, hogyan tudja az Ön előnyére fordítani a 2018-ban hatályba lépő adóellenőrzéseket és az adópereket szabályozó törvények új szabályait.

Használja a Sziller Ügyvédi Iroda adójogi csapatának szaktudását és éljen a törvény adta lehetőségek teljes spektrumával!

Az egyik legjelentősebb változás, amely befolyásolja az adóellenőrzése kimenetelét:

A megújult adóellenőrzéseket és az adópereket szabályozó törvények nyomán az ÉSZREVÉTEL LETT A LEGES LEGFONTOSABB BEADVÁNY az egész adóellenőrzés, és a későbbi adóper folyamán.

Miért az ÉSZREVÉTEL a legfontosabb nyilatkozat?

 • Először is az észrevétel az adózó ellenkérelme az adóhatóságnak (NAV) az adóellenőrzést lezáró iratára, a jegyzőkönyvre
 • Azért a legfontosabb irat, mert ebben van az adózónak és képviselőjének az utolsó esélye új tény, körülmény, bizonyíték előterjesztésére
 • Az észrevétel előterjesztésének JOGVESZTŐ HATÁRIDEJE VAN – amely az adóhatóság jegyzőkönyvének kézbesítésétől számított 30 nap

Ez a 30 napos jogvesztő határidő rendkívül kevés idő, és az egész adóellenőrzés és adóper kimenetelét meghatározza, ezért mindennél fontosabb az új szabályozás miatt, hogy már az adóellenőrzése legelejétől adóellenőrzésre specializálódott ügyvéd csapat képviselje.

Ezért azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, ha jön a NAV!

A NAV az adóellenőrzés megindításáról főszabály szerint előzetesen értesíti Önt. Ebben az esetben a NAV arról is tájékoztatja Önt, hogy milyen dokumentumokat kér Öntől, és a revizor egy Önnel előre egyeztetett időpontban jelenik meg a cége székhelyén.

KIEMELTEN FONTOS, hogy ÖN adóellenőrzésre specializálódott adójogi ügyvéd csapattal előzetesen ellenőriztesse a NAV által előzetesen kért dokumentumot, hogy nehogy terhelő bizonyítékot szolgáltasson maga ellen már az adóellenőrzés legelején.

Sajnos tapasztalatunk szerint a kivételből egyre inkább főszabály lett: Ebben az esetben a NAV ellenőrei külön értesítés nélkül jelennek meg a társasága székhelyén, ugyanis azt feltételezik, hogy az előzetes értesítés esetén Ön meghiúsítaná az adóellenőrzés célját.

ADÓELLENŐRZÉS SPECIALISTA ÜGYVÉD NÉLKÜL ÖN NE TEGYEN NYILATKOZATOT!

Az adóellenőrzéssel érintett társaság képviselője megtagadhatja a nyilatkozattételt a törvények szerint. A kért iratokat azonban át kell adni, de nagyon fontos, hogy az átadott iratokról a dokumentumokat tételesen megjelölő listát, és az átadott iratokról fénymásolatot készítsünk.

Miért a Sziller Ügyvédi Iroda adóellenőrzés specialista csapatát válassza?

 • Több mint másfél milliárd Ft visszanyert adót szereztünk vissza ügyfeleink részére
 • Híres embereket is sikerrel képviseletünk, és kimagasló eredményeket értünk el
 • NAV-os múltú kollegákkal rendelkezünk, így belülről ismerjük az államapparátus gondolkodásmódját
 • Médiában szerepelünk eredményeink miatt
 • A Sziller Ügyvédi Iroda csapata számtalan speciális képesítéssel rendelkezik: adószakértő, adótanácsadó, adójogi szakjogász, gazdasági büntetőjogi ügyvéd
 • A Sziller Ügyvédi Iroda csapata igazságügyi szakértői névjegyzékbe bejegyzett igazságügyi adó-, járulék-, és könyvszakértő partnerrel rendelkezik, aki szaktudásával segít bizonyítani igazát
 • Mind elméleti szinten, mind a gyakorlatban ismerjük az adóellenőrzések és adóperek folyamatát
 • Szakértőként és adóhatósági múlttal kívülről-belülről ismerjük a szervezett adóellenőrzési és adócsalási (áfa csalási) módszerek adóhatósági és nyomozóhatósági megítélését
 • Naprakészen ismerjük és alkalmazzuk hatályos magyar- és Európai Bírósági joggyakorlatát
 • Csapatban dolgozunk, ezért mindig elérhetőek vagyunk – nincs helyettesítés
 • Évtizedes, kiemelkedő rutinnal és tapasztalattal rendelkezünk
 • Sikerorientált adójogi –büntetőjogi csapat, számtalan sikerrel zárult üggyel
 • Pesten a belváros szívében, és Budán is rendelkezünk irodával, ahogy Önnek kényelmesebb ott fogadjuk
 • Az egész ország területén látunk el képviseletet

Kerülje el az adóhiány és adóbíráság fizetését, ha lehetséges!

Tegyen meg mindent magáért és családjáért!

Kezdje meg a stratégia kidolgozását közösen a Sziller Ügyvédi Iroda adóellenőrzés specialista ügyvéd csapatával már ma, hogy adóellenőrzés ügye a lehető leggyorsabban és a lehető legjobb eredménnyel záruljon!

Megtesz mindent, hogy elkerülje, az adóhiány ás adóbírság megfizetését?
Védekezzen eredményesen már a kezdetektől!
Segítünk a bajban, hívjon bármikor bizalommal. Kérje professzionális ajánlatunkat már ma!
+36-30-868-35-60

Egy szimpla adóellenőrzésnek indult – büntetőeljárás lett belőle

Tudta?

Az adócsalás (költségvetési csalás, ÁFA CSALÁS) ügyek jelentős hányadának nyomozása már egy szimpla adóellenőrzéskor (ÁFA ellenőrzéskor) megindul úgy, hogy erről Önnek semmiféle tudomása sincs.

Hogy történhet meg ez?

Tapasztalataink alapján a NAV sajnos számtalan esetben tisztességes üzletembereket törvénysértő eljárásban adócsalóknak titulál, és hatalmával visszaélve ellehetetlenít, ezáltal a teljes anyagi összeomlásba taszítva a munkájukat évtizedekig tisztességesen végző és becsületesen adózó üzletembereket és felépített cégeiket.

A NAV által végzett ellenőrzések lehetőséget teremtenek a NAV dolgozói számára, hogy belelássanak a cége működésébe, és amennyiben az adóellenőrzés során olyan bizonyítékok kerülnek a NAV birtokába, mely felveti a büntetőjogi felelősség kérdését, akkor a NAV köteles büntető feljelentést tenni. Erről természetesen az adórevizor nem tájékoztatja Önt. A feljelentést a revizorok által elkészített külön jegyzőkönyv alapján teszi meg a NAV. Ez a külön jegyzőkönyv rögzíti azt a magatartást, mely alapján a revízió szerint fennáll a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja, illetve ehhez a külön jegyzőkönyvhöz csatolják a bizonyítékokat.

A fentiekben leírtak szerint különösen fontos az, hogy az adóellenőrzések során legyünk tudatában annak, hogy az esetlegesen feltárt szabálytalanságoknak nemcsak adójogi, de adott esetben büntetőjogi vonzata is lehet.

Ezért kiemelten fontos, hogy már az adóellenőrzés során a NAV működését belülről ismerő, speciális adójógi- büntetőjogi szakismerettel rendelkező ügyvéd csapatot bízzon meg a képviseletével.

Meg szeretné előzni a büntetőeljárást?

Bízzon meg képviseletével már az adóeljárásban!
Csaptunk NAV-os múlttal rendelkeznek, így tudjuk, hogy mikor számíthatunk büntetőeljárásra.
Kérjen ajánlatot még ma!
+36-30-868-35-60


Eredményesség - siker- diszkréció

A Sziller Ügyvédi Iroda csapatának eredményei-sikerei, amikre büszkék vagyunk.

A Sziller Ügyvédi Iroda adóellenőrzésekre és nagy volumenű (több százmilliós, milliárdos) adócsalásra specializálódott csapatának egyetlen célja van: Az Ön mihamarabbi felmentése minden törvényes eszköz igénybevételével! Adócsalásra szakosodott ügyvédeink mindent megtesznek azért, hogy mihamarabb bizonyítsák ártatlanságát.

A siker és eredmény kapcsán fontos beszélnünk egy legalább ilyen fontos dologról: az ügyvédi titoktartásról. Bármennyire édes és kecsegtető a siker, amelyre büszkék vagyunk, még fontosabb ennél számunkra az Ön bizalma, amelyet a kezdet kezdetén megelőlegezett nekünk. Ezért közös sikereinkről kizárólag az Ön előzetes hozzájárulásával – az ügyvédi titok alóli felmentés esetén – beszélünk.

Tehát a sikerekről főszabály szerint nem beszélünk.De álljon itt néhány kivétel, amely esetekben megtehetjük:

Dr. Sziller Viktor irodavezető ügyvéd, adójogi szakjogász adócsalásra szakosodott büntetőjogi ügyvéd
MAGYARORSZÁG SIKERES SZEMÉLYISÉGEI KÖZÖTT

A British Enciklopédia két egymást követő kötetében is!

Dr. Sziller Viktor irodavezető ügyvéd, adójogi szakjogász adócsalásra szakosodott büntetőjogi ügyvéd

SZTÁROK/ HÍRES EMBEREK SIKERES KÉPVISELETE

Dr. Sziller Viktor irodavezető ügyvéd, adójogi szakjogász adócsalásra szakosodott büntetőjogi ügyvéd

MÉDIASZEREPLÉSEK

RTL Klub Fókuszban TV2 riport

A Sziller Ügyvédi Iroda adójogi – büntetőjogi csapatának sikere számokban:

 • számos sikeresen lezárt adóellenőrzés, meggátolva a büntetőeljárás megindítását
 • számos büntetőeljárás megszüntetése nyomozati szakban
 • számos felmentés bírói szakban
 • több mint 1,5 milliárd Ft adót, lefoglalt-zárolt pénzt nyertünk vissza Ügyfeleink részére!


Önnek nincs más dolga, csak kérjen professzionális ajánlatot még ma!
+36-30-868-35-60

Ezt követően egy személyes konzultáció keretében megbeszéljük az ügy részleteit és teendőit.
Ügyfélfogadás Pest:
1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.
C. torony I. emelet Roosevelt Irodaház


Ügyfélfogadás Buda / Székhely:
1025 Budapest, Ali u. 8.


 +36 30 868 3560 / Fax: +36 1 803 7602
 titkarsag@drsziller.huSzemélyes konzultációért hívja a 06 30 868 3560 telefonszámot!

Figyelem!

Jelen weboldal laikusok számára, közérthetően íródott, annak szóhasználata leegyszerűsített a könnyebb érthetőség érdekében a nehéz helyzetben levő ügyfelek számára. A jelen weboldalon írtak nem minősülnek jogi tanácsadásnak.